Nisja e fushatës: “Evropa është këtu”
Delegacioni i Bashkimit Evropian nis fushatën e tij të re:
#EvropaËshtëKëtu! Bashkimi Evropian i jep çdo vit 100 milion Euro për ta afruar Shqipërinë me vlerat dhe standardet e Bashkimit Evropian, çfarë e bërë atë donatorin më të madh në vend. Në 6 muajt e ardhshëm, ne do të tregojmë se si kjo ndihmë financiare po përgatit Shqipërinë për t’u bërë një shtet anëtar.
Fushata u çel nga sheshi i ndërtimit të bypass-it të Vlorës, një tjetër projekt i rëndësishëm i financuar nga #BE#Vlorë pas Lungomares.
“Evropa është këtu, sepse BE është tashmë e pranishme kudo në #Shqipëri, duke përmirësuar çdo ditë jetën e shqiptarëve. Fjalimin e plotë të Ambasadorit Luigi Soreca mund ta gjeni këtu: