Performanca e AMWIN
⁣Muzika e saj përshkruhet si një miks eklektik i pop-it, elektronikes dhe hip-hop-it. Ajo përkundrazi e cilëson atë si një fantazi mjaft të çuditshme të populluar nga njerëz të çuditshëm dhe monstra të lavdishme. Pra, me siguri, jemi shumë kuriozë të dëgjojmë artisten suedeze AMWIN për hapjen e Javës së Evropës 2020 të hënën më 4 maj në orën 19:00!⠀
Të rritej me muzikën e Missy Elliott dhe Sinead O’Connor ndikoi në stilin dhe suksesin e saj në Swedish Idol 2015. Pas një serie hitesh, ajo publikoi albumin e saj të parë të shumëpritur “AMWIN in Wonderland” në vitin 2019. Kënga e saj e re “Where will lonely feelings go?” u prezantua më 24 prill 2020.⠀