IPARD – Info session

IPARD – Info session

Për shkak të interesit të lartë për mbështetjen tonë për fermerët dhe agro-biznesin përmes programit #IPARD, Delegacioni i Bashkimit Evropian në...

Duo Aritmija performance

Duo Aritmija performance

Balkan rhythms have always been special in style and combination of instruments. Such will be the ones that will accompany...

Remi Panossian performance

Remi Panossian performance

Get ready for an energetic and captivating piano performance called “Do” from the talented French artist Remi Panossian on Friday...